loading

PERSONVERN OG BRUK AV COOKIES.

Innhold

  1. Hvilke typer data som behandles / Linker til andre nettsider
  2. Informasjon om innsamling og bruk av personlige data
  3. Bruk av cookies
  4. Web-beacons and piksler
  5. Sporing og analyse
  6. Retargeting
  7. Cookies vi bruker
  8. Skru av og på cookies og lignende teknologier
  9. Interaksjon med sosiale medier
  10. Dine rettigheter
  11. Endringer i personvernregler
  12. Kontakt oss

Denne hjemmesiden drives av oss, din valgte Opel-partner. Hjemmesiden hostes av vår IT-tjenesteleverandør CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel), Gogol U 13,1133 Budapest, Ungarn.

Vennligst les nøye gjennom denne retningslinjen, før du tar i bruk nettsiden. Den forklarer hvordan vi behandler personopplysninger, og hvordan vi anvender cookies. Hvis du bruker denne nettsiden, vil det si at du godtar denne retningslinjen.

1.  Hvilke typer data som behandles/ Linker til andre nettsider

Vi er opptatt av ditt personvern. Vi samler inn og behandler ulike typer personlige data via denne nettsiden. Dette inkluderer:

  • Informasjon du gir oss når du registrerer deg, ber om og bruke våre tjenester og vår nettside, for eksempel navn, adresse, e-postadresse, samt bildefiler lastet opp av deg som bruker
  • Informasjon som vi trenger når du rapporterer et problem med nettsiden vår.
  • Informasjon innhentet via cookies.

For flere detaljer, se punkt 2.

Denne nettsiden kan også inneholde lenker til andre hjemmesider som tilhører oss, din Opel-partner, eller til hjemmesider som tilhører Opel, autoriserte verksteder og andre tilknyttede selskaper eller sosiale medier. Hvis du klikker på en slik lenke til en annen Opel-nettsider eller til en hjemmesiden tilhørende en tredjepart, skal du være oppmerksom på at disse nettsidene har egne data personvernregler. Du bør undersøke disse reglene når du bruker disse nettstedene.

Denne nettsiden kan også inneholde iFrames med innhold fra andre Opel-nettsider eller fra nettsider som tilhører tredjeparter. Vi, din Opel-partner, er ikke ansvarlig for innhold fra tredjeparter, som presenteres i iFrames. Informasjonen som presenteres der er det kun eierne av nettsiden som er ansvarlig for. Vi har ingen kontroll eller ansvar for innholdet på uavhengige nettsider, og viser kun eksternt innhold dersom det kan ansees som relevant og nyttig for våre brukere. Når du besøker en nettside som inneholder slikt innhold, kan du bli presentert for cookies fra disse tredjeparts nettstedene. Vi kontrollerer ikke distribusjonen av disse informasjonskapslene (cookies). Vennligst sjekk tredjepartens personvernerklæring for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan påta oss noe ansvar for tredjeparts nettsider.

2.    Informasjon om innsamling og bruk av personlige data

Dine personlige data vil bli behandlet for å administrere og oppfylle din(e) henvendelse(r) av oss som dataansvarlige.

Databehandlingen er basert på artikkel. 6 (1) (a) General Data Protection Regulation (GDPR) i tilfelle du oppgir din respektive aksept og/eller på artikkel 6 (1) GDPR i tilfelle det gjelder nettbasert henvendelser.

Som dataansvarlig behandler vi dine personopplysninger som følger:

Data (obligatorisk data er merket med *)

Formål

1.  Identifikasjon og kontaktdetaljer:
(Navn*, e-postadresse*; telefonnummer, postnummer (* hvis relevant))

Kontaktformål samt Oppfyllelse av forespørsel

2.   Opplysinger om modell av interesse*

Oppfyllelse av forespørsel

3.   Valgt Opel-partner*

Oppfyllelse av forespørsel

4.  Interesse I leasing/ finansiering (* hvis relevant)

Oppfyllelse av forespørsel

5.   Faktiske kjøretøysopplysninger*, VIN-nummer*, Første registreringsdato, Registreringsnummer/Skiltnummer, kilometerstand, dato/tidspunkt for avlevering av kjøretøy, dato/tidspunkt for henting, servicetype*

Oppfyllelse av forespørsel om service

6.   Forespørselstype

Oppfyllelse av forespørsel om kontakt

Dataelementene merket med *, er obligatoriske opplysninger, som er påkrevd. Du er derfor forpliktet til å oppgi opplysningene. Hvis du ikke oppgir disse, kan vi ikke oppfylle forespørselen din.

Avhengig av din atferd som bruker, når du browser på vår hjemmeside vil det evt. kunne vises en pop-up, som tilbyr deg prøvekjøring eller en verdikupong til den modellen du interessert i. Vi henviser til punkt 7 for ytterligere informasjon om cookies.

Dine personopplysninger vil lagres for de ovennevnte formål tre år etter avtaleforholdets opphør.

Mottakere

Vi deler dine personopplysninger med følgende mottakere til følgende formål:

Data

Formål

Mottaker(e)

Identifikasjon og kontaktdetaljer: Navn*, e-postadresse*, telefonnummer, postnummer (* hvis relevant)), Opplysninger om modell av interesse*, Valgt Opel-partner*, Leasing- / finansieringsinteresse (* hvis relevant), Opplysninger om faktiske kjøretøy*, VIN*, Første registreringsdato, Registreringsnummer /skiltnummer, kilometerstand, dato/tidspunkt for avlevering av kjøretøy, dato/tidspunkt for henting av kjøretøy, Servicetype*, Forespørselstype

Oppfyllelse av forespørsel

Vi deler dine personopplysninger med de respektive tilknyttede databehandlere for at støtte administrasjonen av de nevnte formål.

Primært deler vi dine personoplysninger med følgende tjenestetilbyder:

CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel)

Gogol U 13,1133 Budapest

Ungarn

Vi deler også dine personoplysninger med Opel Norge AS og med

Opel Automobile GmbH

Bahnhofsplatz

65423 Rüsselsheim am Main

Tyskland

Opel Norge AS og Opel Automobile GmbH deler dine personopplysninger med den respektive IT-tjenesteleverandøren (GM Holdings LLC, Michigan, USA), som ligger utenfor det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområdet (EØS) og dermed i et land som ikke har et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå. Det foreligger ingen avgjørelse fra EU-kommisjonens side om tilstrekkeligheten av beskyttelsesnivået, men det er hensiktsmessige garantier på plass, som i dette tilfellet vil si EUs standardkontraktsbestemmelser. For å få en kopi, ber vi deg om å sende en e-post til privacyrights@opel.com.

Identifikasjon og kontaktdetaljer:
(Navn*, Telefonnummer)

Overvåking av oppfyllelse

TrackBack,, 10ACT Limited, 8 Waldegrave Road, Teddington, Middlesex TW11 8HT, Storbritannia

 

3.   Bruk av cookies

Denne hjemmesiden, e-postmeldinger, elektroniske tjenester, annonser og interaktive applikasjoner bruker "cookies", også kalt informasjonskapsler, for å optimalisere våre tjenester.

  • Hva er en “cookie”?

En "cookie" er en liten fil, som regel bestående av bokstaver og tall som vår nettserver sender til informasjonskapselfilen i nettleseren på datamaskinens harddisk. Hovedformålet med en cookie er å tillate vår webserver til å presentere brukeren med tilpassede nettsider, som skal gjøre opplevelsen mer personlig og sørge for at nettsiden bedre responderer på kunden individuelle behov.

Noen cookies er viktig for funksjonaliteten for denne nettsiden, og aktiveres automatisk når siden besøkes av brukere. Enkelte cookies tillater oss å gi våre brukere, tjenester og funksjoner som på best mulig måte passer deres behov. På den måten kan vi skreddersy våre tjenester til våre brukere, for å sikre enkel og rask betjening av nettsiden.

  • Hvilke cookies benytter denne nettsiden?

Opus AS vil kunne benytte to typer cookies på denne hjemmesiden:

Cookies deles opp i følgende kategorier:  

  • Nødvendige Cookies,
  • Permanente Cookies

Nødvendige Cookies gjør det mulig for våre brukere å navigere på hjemmesiden og benytte dens funksjonaliteter. Uten disse informasjonskapslene, kan etterspurte tjenester ikke tilbys.  Dette kan for eksempel være vår bilkonfigurator (‘bygg din Opel’) eller forespørsel om service.

Vi benytter nødvendige cookies for å:

• Forsikre oss om at funksjonene på nettsiden fungerer slik de var tenkt, og

• Tillater deg å lagre dine valg i bilkonfiguratoren (‘bygg din Opel’), og 

• Tillater deg å planlegge kjøreruten til din nærmeste forhandler I ‘finn-forhandler’- funksjonen.

Såkalte ‘Permanente cookies’ lagres på brukerens datamaskin eller enhet i mellom nettleserøkter. De brukes til å opprettholde innstillinger eller preferanser og for å forbedre bruken av nettsiden ved neste besøk. Noen av disse informasjonskapslene leveres av autoriserte tredjeparter.

Vi benytter ‘Permanente cookies‘ for:

• Legge inn tilbud på https://opusas.opelforhandler.com/, som vi tror kan være av interesse for våre brukere,

• Gi våre medie- og annonsepartnere informasjon om ditt besøk, slik at de kan tilby målrettede annonser;

• Dele informasjonen med partnere som tilbyr en tjeneste på vår nettside. Informasjonen deles bare for å gi en tjeneste, et produkt eller en funksjon (for eksempel fargevalgsfunksjon i bilkonfiguratoren) og brukes ikke til andre formål.

Noen av de ‘permanente cookisene’ leveres av autoriserte tredjeparter, men vi tillater ikke at informasjonskapsler brukes til andre formål enn de som er nevnt ovenfor.

4.   Web-beacons og piksler

Dette nettstedet inneholder web-beacons (også kalt: "pixel tags"). Et web-beacon er ofte et gjennomsiktig grafisk bilde, vanligvis ikke større enn 1 pixel x 1 pixel. Dette er ofte plassert på en nettside eller i en e-post som brukes til å overvåke nettatferden til brukeren, som besøker nettstedet eller sender e-posten. Web-beacons brukes av tredjepartsteknologier (på denne nettsiden er det Adobe Analytics) for å overvåke aktiviteten til brukerne på nettsiden vår. Dette gjør det mulig å spore hvilken datamaskin som gikk inn på en bestemt nettside, når tid og fra hvor (land/bynivå).

5.   Sporing og analyse

For å kontinuerlig kunne optimalisere markedskommunikasjonen anvender vi den analytiske programvaren "Adobe Analytics" av Adobe Inc. og Google Analytics. Programvaren muliggjør sporing av online-atferd når det gjelder tid, geografisk plassering og bruk av denne hjemmesiden. Denne informasjonen samles via sporingspiksler og/eller cookies. Informasjonen som er samlet inn via sporingspiksler og/eller cookies er anonym og vil ikke bli koblet til personlige data. All informasjon som er nødvendig for denne analysen, er lagret på servere fra Adobe Systems Incorporated i London, Storbritannia. Vi deler ikke denne informasjonen med noen tredjepart for uavhengig bruk. Hvis du ikke er enig med disse analysene, kan du være uenig her:

6.   Retargeting

Ved å bruke re-targeting cookies, kan vi gjøre tilbudene mer interessante for brukerne våre. Re-targeting cookies lagres på datamaskinen eller på enheten til internettbrukeren under nettlesersøktene. De muliggjør annonsering av Opel-produkter på forhandlernettsider/partnersider og sosiale medier, for brukere som har vært interessert i Opel-produkter.

Innføringen av disse annonsene er helt anonymt, og er basert på en cookie-teknologi. Ingen personlige data (som IP-adresse eller lignende) blir lagret, og heller ingen brukerprofiler blir kombinert med dine personlige data. Videre vil ingen brukerrelaterte data om deg bli kommunisert til noen partner eller sosiale medienettsted. Annonsering er også helt anonym.

7.   Cookies vi bruker

I denne delen vil vi informere deg om informasjonskapslene (cookies) som brukes på vår nettside. Hvis du ikke godtar innstillingen av individuelle informasjonskapsler, kan du deaktivere den respektive informasjonen ved å klikke på navnet på informasjonskapsel. Hvis det ikke er noen direkte koblinger til deaktivering for enkelte cookies, kan du begrense bruken av cookies i nettleserinnstillingene, se punkt 8.

 

Cookies

Data innsamlet ved hjelp av cookies

Formål

Lagringstid

Facebook

Google AdWords

Google Analytics

Doubleclick

 

Disse online annonse tracking cookisene viser deg relevant annonsering, basert på det du har sett og klikket på, samt sider på nettstedet vårt du har besøkt.

 

Signal (Email: contact@brighttag.com)

Adobe Analytics

 

Disse informasjonskapslene brukes til å telle besøkende til nettsiden vår og for å måle hvordan nettstedet brukes

 

IgnitionOne (Email: privacy@ignitionone.com)

 

Disse informasjonskapslene brukes til å undersøke bruken av nettsiden vår for å vise kupongprogrammer for bestemte bruksmønstre.

 

 Forhandlerhjemmeside cookies
- DWT_currency

- cms_carusseldwt_SITEID

- parking_car_SITEID


- last_uploaded_img_path


- ID til en session

- Valgt valuta

- Cookie-tillatelse


- Parking car’s VIN number

- Sti til siste opplastede bilde


- These cookiesene hjelpe med å lagre brukerens valg.

- Å beholde den valgte valuta.

- Hvis brukeren har trykket på knappen av cookies. – Behold de valgte biler til [lagre bil funksjonen].

- Sti til siste opplastede fil

 

 

 

8.  Skru av og på cookies og lignende teknologier

‘Hjelp’ i menylinjen på nettleseren på datamaskinen din forteller brukerne:

  • Hvordan forhindre aksept av nye cookies i nettleseren;
  • Hvordan innstille nettleseren til å varsle dem når de mottar en ny cookie;
  • Hvordan du kan deaktivere cookies.

Hvis cookies er deaktivert, vil mye av innholdet på denne Opel-partner hjemmesiden også bli deaktivert. For eksempel ‘Finn forhandler’- funksjonen, ‘bygg din Opel’ og brukerrelevante tilbud vil ikke kunne vises korrekt. For å forhindre dette, anbefaler vi at cookies (informasjonskapsler) er aktivert.

Det er publisert mye på nett rundt cookies/informasjonskapsler dersom du ønsker å lese mer. Se for eksempel: http://www.allaboutcookies.org

9.      Interaksjon med sosiale medier

Linker til sosial emedier/Sosiale medier plugins.

Vår nettside inneholder lenker til sosiale nettverk.

For å beskytte dine personlige data samtidig som du besøker nettsiden vår, bruker vi ikke sosiale plugins. I stedet er HTML-linker innebygd på nettsiden, noe som gjør det enkelt å dele på sosiale medier. Ved å legge inn linken, forhindrer en direkte forbindelse med ulike sosiale medienettverk når du åpner en side fra vår nettside. Når man klikker på en av knappene, åpnes et nettleservindu og leder brukeren til den respektive tjenesteleverandørens nettside. Der (etter å ha logget på) kan for eksempel "Like" eller "Del" -knappen benyttes.

Vennligst klikk på linkene under, for å se informasjon til den respektive tjenesteleverandøren. Der finnes mer informasjon om formålet og omfanget av databehandling, og videre bruk av dine personlige data av leverandøren og deres nettsider, samt dine rettigheter og mulige innstillinger for å beskytte personvernet ditt.

 

Facebook:  http://www.facebook.com/policy.php
Twitter:https://twitter.com/privacy
Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388
YouTube:https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

10.    Dine rettigheter

Som registrert har du rett til tilgang, rett til å rette, rett til å slette (rett til å bli glemt), rett til begrensning av behandling, rett til data skal være overførbar, rett til å motsette seg behandling av personopplysninger om deg som er basert på artikkel 6 (1) e) eller f) i General Data Protection Regulation (GDPR) eller hvor personopplysningene behandles for direkte markedsføring, i samsvar med gjeldende lov.

Vær oppmerksom på at ovennevnte rettigheter er begrenset av lov, og bare må oppfylles av oss under visse forhold..

Hvis du vil kreve dine ovennevnte rettigheter, vennligst kontakt oss på Steinavegen 10
6800 FørdeOdd Arild Dale eller via e-post : oad@opusas.no.

På forespørsel kan vi når som helst oppdatere dine personlige data som (for eksempel endre adressen din).

For å utøve rettet til å klage etter (Art. 77 GDPR) kontakt Datatilsynet på www.datatilsynet.no, eller ta kontakt på telefon 22 39 69 00 eller via e-post postkasse@datatilsynet.no.

 

Rettigheten til å trekke tilbake samtykket ditt

Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.  For dette, vennligst kontakt oss på oad@opusas.no. Tilbaketrekking av samtykket ditt vil ikke påvirke lovligheten av behandling, basert på ditt samtykke før den trekkes tilbake.

11.     Endringer i personvernregler

Alle fremtidige endringer i våre retningslinjer for personvern vil bli vist på denne siden. Med jevne mellomrom bør du derfor se etter eventuelle endringer i våre retningslinjer.

12.     Kontakt oss

Odd Arild Dale

oad@opusas.no

Telefon: 57829903

Versjon: Mai 2018

Se vår Juridiske merknad for full informasjon om selskapet.

Tilbake til toppen